DURF wil snel duidelijkheid over N206

zondag 9 mei 2021

In maart heeft DURF vragen gesteld aan het gemeentebestuur over de situatie bij de N206. Wij vinden het belangrijk om nu duidelijkheid te krijgen over de verantwoordelijkheid van de gemeente en wat zij gaat doen om de problemen rond het gebruik van Beaumix als bouwstof aan te pakken. Als we deze informatie hebben, kunnen we snel een vergadering aanvragen en doelgerichter vragen stellen.

De gemeente is nu aan zet. Doordat er vermoedelijk sprake is verontreiniging en er verschillende bedenkingen zijn over de toepassing van Beaumix, heeft de gemeente vanuit haar verantwoordelijkheid een aantal acties uitgezet om deze problematiek aan te pakken.

Wij hebben daarom een specifiek overzicht gevraagd welke acties door de gemeente uitgezet zijn, bij welke instanties, voor welk doel, met welke resultaten en binnen welke termijnen ten aanzien van de problemen rond de N206. Daarnaast hebben wij gevraagd naar de verwijzing naar welke procedure dan wel wet- en regelgeving die ten grondslag ligt aan de acties. Als DURF blijven we dit goed volgen, en we houden u op de hoogte. We hopen aan de hand van deze informatie snel hierover met de gemeente over te kunnen spreken.

Max van Duijn

Max van Duijn

Fractie