Wat vindt u van de plannen voor de Brouwerstraat?

zondag 9 mei 2021

 
Begin februari werd eindelijk bekend welke maatregelen de gemeente wil gaan nemen om de veiligheid op de Brouwerstraat te verbeteren. Het collegevoorstel heeft als doel het instellen van een voorrangsweg (30 km/h), een vrachtwagenverbod en de plaatsing van verkeerslichten. DURF hoopt dat een invoering van de maatregelen nu daadwerkelijk zal zorgen voor een veiligere Brouwerstraat.
Het is echter niet aan de politiek om ‘trots’ te zijn op de plannen die zijn gepresenteerd. Er is te lang te weinig gebeurd met de Brouwerstraat en het is niet meer dan normaal dat er nu eindelijk een uitwerking ligt van verkeersmaatregelen. Wij begrijpen dat inwoners kritisch zijn en eerst willen afwachten wat er daadwerkelijk zal gaan gebeuren.
DURF wil daarom graag horen hoe inwoners aankijken tegen de plannen. Wij kunnen ons voorstellen dat er niet alleen veel ideeën en gevoelens leven bij de omwonenden van de Brouwerstraat, maar ook dat er vragen leven in andere delen waar het mogelijk drukker wordt door de invoering van een vrachtwagenverbod. Een reactie op of suggestie over de plannen wordt zeer gewaardeerd!
Max van Duijn

Max van Duijn

Fractie