Esther Koree-van Duijn

Esther Koree-van Duijn

Mijn naam is Esther Koree-van Duijn, geboren en getogen in Rijnsoever.

Ik ben getrouwd met Jeffrey en samen hebben we een zoontje. In 2017 heb ik mijn opleiding Small Business & Retail Management afgerond en tegenwoordig ben ik werkzaam bij een plantenexporteur in Bleiswijk.

Naast mijn werk gaat het grootste deel van mijn tijd naar mijn zoontje, maar ik maak altijd graag tijd om de fitness in te duiken voor een enerverende groepsles of een pittige krachttraining.

Sinds ik mag stemmen volg ik de politiek vanaf een afstandje, maar toen DURF het politieke speelveld betrad ben ik mij meer gaan interesseren in de lokale politiek. Als lijstduwer zet ik een voorzichtige volgende stap in mijn politieke betrokkenheid en ik heb heel veel zin om mee te denken over grote thema's zoals de woningnood maar ook de relatief kleinere onderwerpen als geluidsoverlast.

De afgelopen jaren heeft DURF haar naam waargemaakt door geen enkel onderwerp uit de weg te gaan, kritische vragen te stellen en daar ook op terug te blijven komen als het antwoord lang op zich liet wachten. Daarnaast verbindt DURF zich met de inwoners van onze gemeente door continu het gesprek aan te gaan met verschillende belanghebbenden, waardoor grote en kleinere issues naar boven komen.

Deze twee zaken miste ik voorheen in de lokale politiek en daarom ben ik blij dat ik nu samen met een mooie groep mensen de belangen van onze inwoners echt voorop kan gaan zetten!