Leo Vooijs

Leo Vooijs

Mijn naam is Leo Vooijs, geboren in Katwijk en heb hier altijd gewoond. De Katwijkse samenleving betekent veel voor mij. Andersom, hoop ik via DURF ook iets te kunnen betekenen voor de Katwijkse samenleving.

Lokale politiek boeit mij. We zijn samen verantwoordelijk voor een mooie gemeente en we zijn met z’n allen verantwoordelijk voor elkaar. Daarom wil ik graag meedenken over de toekomst van Katwijk. Vorig jaar ben ik lid geworden van DURF. DURF spreekt mij om heel veel redenen aan. Het is een sprankelende partij, die het belang van de Katwijkse burger hoog in het vaandel heeft, recht door zee, maar ook realistisch. Hierdoor is DURF een betrouwbare politieke partij. Gelijke behandeling van en gelijke rechten voor alle burgers vind ik belangrijk. De partij maakt geen onderscheid naar geslacht, herkomst of levensovertuiging. Ook dit draagt bij aan een betrouwbare politiek in Katwijk. Al met al is DURF een partij waar ik mij erg bij thuis voel.

Per 1 februari ben ik begonnen als Strategisch Verkoopadviseur bij ’s Heeren Loo, een landelijke organisatie die kwetsbare mensen begeleidt. Ik vind het fijn om in mijn werk iets voor deze groep mensen te kunnen betekenen. In mijn vrije tijd ben ik lid van de plaatselijke commissie (lokaal bestuurder) van de KNRM station Katwijk en voorzitter van Grip op de knip Katwijk. Tot slot ben ik natuurlijk lid van de mooiste politieke partij in Katwijk en hoop ik op deze manier mijn steentje te kunnen bijdragen aan een mooi Katwijk.